Розроблення рекомендацій із застосування бітумно-полімерної стикувальної стрічки в транспортному будівництві - Гаркуша, Микола Васильович; Давиденко, Олександр Олександрович (Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки, 2026)
Забезпечення водонепроникності та тріщоностійкості в зоні примикання навіть за найвищих навантажень є сучасною вимогою до герметизуючих матеріалів. Сучасні вимоги до ремонту потребує застосування матеріалів, котрі дають змогу виконання ремонтних заходів без погіршення властивостей в умовах безперервного руху транспортних засобів. В роботі розроблено рекомендацій із застосування бітумно-полімерної стикувальної стрічки в транспортному будівництві.