Удосконалення організації дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів методом математичного і компютерного моделювання - Молоштан, Д.В.; Король, С.О.; Король, К.С. (Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки, 2024)
Успішне управління пасажирським транспортом у швидкозмінному середовищі вимагає постійного вдосконалення. Це стосується структур управління та використання сучасних інструментів, таких як математичні моделі та автоматизовані системи. Інформація відіграє дуже важливу роль. Вона потрібна на всіх етапах роботи: від планування маршруту до аналізу ефективності. Розклад руху - це основа, на якій будується вся система пасажирських перевезень