Аналіз існуючих методів формування моделей потреб пасажирів у пересуваннях - Сяосюань, Цинь; Любий, Є. В. (Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки, 2025)
Основною метою статті є проведення аналітичного огляду існуючих методів формування моделей попиту на пересування пасажирів громадським транспортом. Результати огляду сучасних практик створення матриць пасажирських кореспонденцій спрямовані на удосконалення існуючих методів формування моделей транспортного попиту та розробку нових, використання яких створить можливість отримання точної та надійної основи для оцінювання результатів прогнозування розвитку міських транспортних систем.