Моделювання параметрів складського комплексу переробного підприємства (на прикладі технічного переоснащення ПрАТ «Данон Кремез») - Загорянський, Володимир Георгійович; Гриценко, Карина Олександрівна (Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки, 2026)
Стаття присвячена актуальній задачі моделювання параметрів складського комплексу молокопереробного підприємства на прикладі технічного переоснащення складу підприємства «Данон Кремез», м. Кременчук. На основі аналізу показників діяльності підприємства проведено моделювання для визначення оптимальної площі для зберігання готової продукції, що забезпечують ефективне використання складських приміщень і підтримання безперервності виробничого процесу.