Методика дослідження вольт-амперних характеристик сонячних елементів в штучних умовах - Голик, О. П.; Жесан, Р. В.; Корсіков, О. В.; Неруш, О. А. (Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки, 2025)
В статті запропоновано для проведення аналізу методів підвищення ефективної роботи фотоелектричних модулів попередньо досліджувати роботу сонячних елементів, з яких складається фотоелектричний модуль, в штучних умовах з метою визначення показників зміни потенційного бар'єра і, як наслідок, усунення s-подібного вигину вольт-амперної характеристики сонячного елемента.