Аналіз об’єкта керування для розробки системи автоматичної стабілізації завантаження молотарки зернозбирального комбайну - Дідик, О. К.; Сербул, О. М.; Тесля, С. В.; Каліч, В.М. (Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки, 2025)
В статті приводиться аналіз об’єкта керування, розглядаються фактори, що ускладнюють досягнення максимальної якості стабілізації завантаження молотарки, серед яких розглядаються динамічні характеристики елементів об’єкта керування, динамічні характеристики збурень, що діють на об’єкт керування.