Інноваційні складові транспортних процесів вантажних перевезень у галузі автомобільного транспорту - Гайкова, Т. В.; Загорянський, В. Г.; Солошич, І. О. (Центральноукраїнський науковий вісник. Технічні науки, 2023)
У статті розглядаються ключові компоненти організації інноваційної діяльності у сфері автомобільного транспорту вантажних перевезень. У сучасному світі інновації стали невід’ємною та необхідною частиною функціонування цієї галузі, і тому важливо вивчати, обговорювати та систематично розглядати їх. Фундаментальним елементом є осередок, на якому базується інноваційна активність, тому важливо регулярно висвітлювати та розширювати його контекст.